SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:25

İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı Anamur Aday Tanıtım Programı Gerçekleştirdi.

İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı Anamur Aday Tanıtım Programı Gerçekleştirdi.

İYİ Parti İlçe binası önünde düzenlenen Aday tanıtım programına İYİ Parti Mersin İl Başkanı Av. Suat Şahin, Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Belediye Başkan Adayları, Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora ve Yönetimi, Demokrat Parti Anamur İlçe Başkanı Murat Özdemir ve Yönetimi, Mahalle muhtarları ve Partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunması, Kur’an tilaveti ve dua ile başlanan programda İlçe ve İl başkanının konuşmalarının ardından, kürsüye çıkan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Burhanettin KOCAMAZ, Genelden yerele siyaset gündemine değindiği konuşmasında mevcut hükümeti eleştirerek başlayan KOCAMAZ, “Ülkemizin iyi yönetilmediğini, insanlarımızın her geçen gün biraz daha sıkıntı içerisine girdiğini ayrıca beka beka diyerek gelenlerin ülkeyi bugün soktukları en büyük beka sorununu gelecekte daha derin yaşayacağımızı bugünden gördüğümüzü ve mutlaka bu kötü gidişe dur dememiz gerektiğini özellikle belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Dedi.

 Aslında bunları vatandaşlarımıza milletimize anlatmak tereciye tere satmak gibi oluyor diyen KOCAMAZ; “Çünkü bizzat bu sıkıntıları çeken bizim halkımız İnsanlarımızın, özellikle emeklerimizin 7500 TL’ye talim ettirildiği bir ülkede yaşıyoruz. Oysa emeklerimiz bu ülkenin kalkınması için bu ülkenin daha ileriye gidebilmesi için çok büyük sorumluluklar almışlar. Emek vermişler, çile çekmişler. Ama bugün geldiğimiz noktada rahat edecekleri bir dönemde onlara halen çile çektirmeye çalışan bir iktidarla karşı karşıyayız.” Diyerek emeklilerin çektiği sıkıntılara değinen KOCAMAZ, “Eskiden çalışanlar için orta direk denirdi. Bu ülkede bir orta direk vardı. Ama maalesef bugün o direk yıkılmış çalışanların %48’i asgari ücretle çalışmaya mahkum edilmiş yüzde beşlik, yüzde yedilik bir bölüm bu ülkenin kaynaklarının %80’ini kullanırken, geriye kalan %20’lik bölüm maalesef %20’lik bir payla geçirmek durumunda kalıyor. Onun için diyoruz ki; bu gidişle dur demek sizlerin elinde, bizlerin elinde, milletimizin elinde.” Diye konuştu.

KOCAMAZ; 31 Martta İktidara Sarı Kart Göstermek Mecburiyetindeyiz..!

“31 Mart‘ta yapılacak seçim belki bir iktidarı değiştiremeyebilir, ama bu iktidarın değişmesi için yerelden başlayıp üzerimize düşeni yapmak mecburiyetindeyiz. En azından bu iktidara bir ihtar vermek, bir sarı kart göstermek mecburiyetindeyiz. İnşallah milletimizin basireti bu sefer bağlanmaz ve bu iktidarı göndermek için taze bir bismillah çeker ve yapılacak bir seçimde ya da 2028’de yapılacak seçimde artık bu iktidarın sonunu geldiğini bugünden diyoruz.” İfadelerine yer verdi.  

İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Rıza ÖZDENİZ; ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

 “Ben siyaset yaparken her zaman yanımda olan her zaman en büyük destekçim olan eşime çok teşekkür ediyorum. inşallah Nisan’dan itibaren eşimle birlikte Anamur’da, Anamurlu hemşerilerimizle yan yana omuz omuza, kucak kucağa olacağız. Siyasi partiler halkın istekleri doğrultusunda kurulur. İYİ Parti sıkışmış Türkiye’nin, inim inim inletilmiş milletimizin dertlerini dile getirmek için kuruldu. Bu amaçla yollara sokaklara döküldük ve Allah bize o gücü kuvveti verdi tüm baskılara, tüm engellemelere rağmen partimizi kurduk, halkımızın, sizlerin sokağın sesi olduk.

Anamur’a geçmişte hizmet etmiş bütün büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Biz belediye başkan adayı olduk diye buraya savaşa gelmedik.  Anamur’da Beraberlik, mutluluk ve huzur için geldik. Buradan bütün aday arkadaşlarıma da sesleniyorum. Demokratik, saygılı, sevgili bir seçim yaşayalım. İlçe başkanda az önce bahsetti  bazı sesler geliyor efendim İYİ Partinin adayı çekilecekmiş şu adaya, şu partiye destek verecekmiş , İyi Parti şöyle yapacakmış, böyle yapacakmış..!  -Hiç kimse kusura bakmasın biz bugüne kadar hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, hiç kimseyi de satmadık.

Allah‘ın izniyle projelerimizi daha sonra paylaşacağız. Çok güzel projelerle geliyoruz. Onu bekleyelim, bekleyelim biz Anamu’ra adalet vadediyoruz, huzur vadediyoruz, biz Anamur’a insanlarımıza sevgi vadediyoruz.

Küçük kardeşlerimiz geldiler buradalar, niye geldiler? -iyi bir gelecek için, ablalarımız abilerimiz niye geldiler? -artık biz memleketimiz için gerekeni yaptık. Rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamak istiyoruz diye.! Gençlerimiz geldiler iyi bir gelecek için.! Allah‘ın izniyle onları vadediyoruz ve yerine getireceğiz.”

Toplu fotoğraf çekiminin ardından son bulan program sonrasında Adaylar, İl ve İlçe Teşkilatı İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz eşliğinde Partililer esnaf ziyaretleri yaptılar.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT