EĞİTİM
Giriş Tarihi : 22-11-2023 09:17

MEÜ Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencileri Anamur’a Gümüş Madalyayla döndü..

MEÜ Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencileri  Anamur’a Gümüş Madalyayla döndü..

Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23 organizasyonunda MEÜ Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Anamur’a   gümüş madalya ile   döndü.
40 ülkeden gastronomi sektörünü temsil eden kişi, grup ve firmalar Akdeniz Şefler Kulübü Derneği’nin düzenlediği Gastro Antalya’da Organizasyonun ana konsepti olan yarışmaya 600’ün üstünde şef ve şef adayı katıldı.
Gastroantalya ‘da Mersin Üniversitesi  Anamur Meslek Yüksek Okulu  yılın en iyi üniversitesi kategorisinde temsil eden  öğrenciler  Sıla Emlik , Şevval İpek ve Mehmet Can Teke Gümüş madalya aynı kategoride yarışan Oğuz Şahin , Eylül Tanır ve Selda Tombul Gümüş madalya almışlardır. Modern Türk Mutfağı Kategorisinde temsil eden  Engin Demir , Yusuf Öztürk ve İbrahim Yağcı Gümüş Madalya  aynı kategori de temsil eden  Selver Bektaş, Ece Yolcu ve Rabia Tosuncuk Bronz madalya alırken, Restoran  Tatlı Tabağı kategorisinde temsil eden  Rabia Yıldız Gümüş madalya yine aynı kategoride temsil eden  Enes Artuş bronz madalya aldılar.
Gastro Antalya’dan ödüllerle dönen öğrenciler,” hazırlık sürecinde emeği geçen Aşçılık programı hocalarımız öğretim görevlisi Tezel Malkoçoğlu ve öğretim görevlisi Ayşe Afyoncu hocalarımızı ve yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dediler.
Aşçılık programı hocaları ise  ‘’ Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok gururlandılar, bu süreçte Anamur Meslek Yüksekokulu idari yönetimine yanımızda oldukları için teşekkür ederiz ‘’diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT