SİYASET
Giriş Tarihi : 24-04-2023 13:49

MHP Anamur İlçe Teşkilatında Miting Havasında Bayramlaşma..

MHP Anamur İlçe Teşkilatında Miting Havasında Bayramlaşma..

MHP’de Miting Havasında Bayramlaşma..

MHP Anamur İlçe Teşkilatında miting havasında bayramlaşma gerçekleşti.

MHP Anamur İlçe Teşkilatı binasında İlçe Başkanı Adnan Gübbük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Adayları, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, MHP Mersin Belediyesi Meclis Üyesi Grup Başkanı Mahmut Tat, Türk Eğitim- Sen Anamur Temsilcisi Hayri Kılınç, TÜRKAV Anamur Şube Başkanı Adnan Tufan, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

 

Programa katılan kalabalığın ilçe binasına sığmaması sonucunda, ilçe binasındaki katılımcılar ilçe binasının önüne davet edilince miting havasında görüntüler ortaya çıktı.

 

Programda konuşan MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, katılımcıların bayramını kutlayarak, programa katılan milletvekili adaylarına teşekkür etti. Mevcut milletvekilleri ile birlikte Mersin’de 13 Milletvekili Adayı bulunduğunu söyleyen Gübbük, “13 Adayın 13’ünede talibiz, ancak vatandaşımızın kararına da saygılıyız.” Dedi.

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  katılımcıların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, “önümüzde önemli bir seçim var, bu seçimde bir tarafta Mustafa Kemali’in itleri diyenler var, diğer tarafta ise Mustafa Kemal’in Askerleriyiz diyen bir taraf var. Bir tarafta ihalardan sihalardan şikayet eden terör örgütleri ile birlik olan nereden yönetildiği belli olmayan bir kitle var bir tarafta ise vatanına, bayrağına, milletine, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a, önece ülkem ve Milletim diyen Dr.Devlet Bahçeli var.” Diyerek, “Bu millet vatan hainlerine asla destek vermez.”diye konuştu.

 

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “önceki belediye başkanı döneminde Ülkücülerin paralarıyla yapılan bu ilçe binasını ülkücülere vermek istemediler biz bu binanın kilidini keskiyle kırarak girdik, biz ülkücülerin hakkını kimseye yedirmeyiz. Şimdi burada gördüğümüz tabloda yine Anamurlular kararını vermiş olduğunu görüyoruz. Anamurlu her zaman vatandan, milletten, bayraktan, ezandan yana, doğrudan yana olmuştur olmaya da devam ediyor. Teşekkür ediyorum” dedi.

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan, seçimin önemine değinerek, “bir tarafta Cumhur ittifakını oluşturan Milliyetçi Harekat Partisi ve Ak Parti, diğer tarafta ise ipi kimin elinde bulunduğu belli olmayan, bazen okyanus ötesinden, bazen de kandil’den yönetilen zillet ittifakı bulunuyor. Önümüzde 21 gün var bu sürede gece uyumadan gündüz yorulmadan kapı kapı dolaşarak bu hassasiyeti anlatacağız” dedi.

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz da  vatandaşın bayramını kutlayarak, “6 şubatta yaşanan depremde 50 bin vatandaşımızı kaybettik bu yüzden bayramı buruk yaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.” Dedi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT