SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2022 18:15   Güncelleme : 03-12-2022 09:00

Osman Kahvecioğlu Güven Tazeledi..

 Osman Kahvecioğlu Güven Tazeledi..

İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı 3’ncü olağan kongresi bu gün Kaplan Düğün ve toplantı salonunda gerçekleşti.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İyi Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Git üyesi Mehmet Türe, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, DP Anamur İlçe Başkanı  Murat Özdemir, SP Anamur İlçe Başkanı Ünal Uysal, BBP Anamur İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aslan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, ve çok sayıda parti delegesi ve  vatandaşın katılımı ile gerçekleşen kongre Divan üyelerinin belirlenmesin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

İki liste ve iki adayın yarıştığı kongrede ilk olarak mavi listeyle kongrede aday olan Mesut Bal yaptığı konuşmasında “neden aday oldun diye soruyorlar? Önümüzde bir genel seçim süreci var, bu seçime partimizi daha iyi hazırlamak ,daha çok çalışmak, partimizi Anamur’da, Mersin’de, Türkiye’de birinci parti yapmak için aday oldum. Atatürk ülkemizi en çok gençlere emanet etmiş bende genç olarak daha çok çalışarak başarmak  için aday oldum. Anamur’un 56 mahallesi var bu 56 mahalle il teşkilatımızın yaptığı programlar haricinde gezilmemiş, MHP Mersin Milletvekili benim partimin ilk belediye başkanı Mehmet Türe döneminde yapılan 82 Sosyal tesislerinde yaptığı konuşmasında o zamanki belediye başkanımız Mehmet Türe’ye laf etmiş, Mersin geçmiş dönem Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a laf etmiş, Genel Başkanımız Meral Akşener’e laf etmiş..! ilçe teşkilatı olarak biz bir basın açıklaması bile yapamamış. Bunun için adayım. Yine ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da 1 yıllık partiler bile çelenk sundular biz çelenk sunamadık. Onun için adayım.” Diye konuştu.

Benim mevcut ilçe başkanımız ve yönetimi ile kişisel hiçbir sorunum yok diyen Bal, “Bu gün saat 17:00’den sonra sandıklar açıldığı zaman hangimiz kazanırsak el ele vererek Partimizi güçlendirmek için bir nefer olarak  çalışmalara başlayacağız.”  dedi.

Mevcut ilçe başkanı ve Beyaz liste ile kongrede aday olan Osman Kahvecioğlu da iddiaları sert bir dille yalanlayarak, iftira atmaya kimsenin hakkı yok dedi.

Biz parti binasında oturup çay sohbeti yapmıyoruz. Durmadan yorulmadan çalışıyoruz diyen Kahvecioğlu, “Biz göreve geldiğimiz zaman 239 olan İyi Parti üye sayısı bu gün 1238 ise bu kendiliğinden mi oldu? Yine mahalle ziyaretleri yapılmıyor diyorlar, görev süremizce Anamur’un 56 mahallesinin 52’sini ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın kapısını tek tek çaldık, Genel Başkanımız Meral Akşener hanfendinin selamlarını ileterek sorunlarını dinledik, düğünlerinde cenazelerinde, Ku’an’larından vatandaşımızın yanında olduk. Bize çalışmıyor diyenler bunu nasıl söylüyor..!  

Biz Kimsenin adamı değiliz bundan sonrada olmayacağız.

Kahvecioğlu benim arkamda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener var. ! benim arkamda partim var siz değerli Partililerim var. Ben şu ana kadar hiç kimsenin adamı olmadım hiç kimsenin güdümüne girmedi şimden sonra da olmayacağım benim arkamda İYİ’ler var. Diye konuştu.

Osman Kahvecioğlu Güven Tazeledi..

Saat 17:00’de sandıkların açılmasıyla mavi listede Mesut Bal 427 delegenin 141 oyunu aldığı kongrede,  Beyaz listeyle yarışan mevcut başkan Osman Kahvecioğlu 269 oy alarak ipi göğüsleyen isim oldu.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT