EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-01-2024 12:20

Anamur Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu’ndan Farkındalık Uygulaması..

Anamur Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu’ndan Farkındalık Uygulaması..

Kısa adıyla ÇEDES projesinin amacı ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin, çevreye ve değerlere duyarlı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak amacıyla, Anamur Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulunda Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum projesi yürütülmekte.  

Projenin birinci etabında, çocukların özel eğitim konusunda farkındalık sağlamak için ilçemizde faaliyet gösteren Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret edildi. Özel eğitim hakkında bilgi alışverişinden sonra Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu olarak hazırlanan hediyeleri Rehabilitasyon merkezine takdim edildi.

Projenin ikinci etabında Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte trafikteki sorumluluklarımızdan edep saygı ve nezaket konusunda ayet ve hadisler içeren araç kokularını, trafik polisleri nezaretinde yol uygulamasında araç sürücülerine dağıtıldı.

Söz konusu projenin yürütülmesi esnasında Anamur ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ve şube müdürleri de uygulamaya gelerek destek oldular.

 

Anamur Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İrfan Başar; “Projenin uygulanmasında destek veren ilçe milli eğitim müdürümüz İlyas Mercan ve şube müdürlerimize , Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ve görevli polis memurlarımıza, projenin her iki etabında da yanımızda olan toplum destek polis memuru Orçun Düzel ,değerler kulübü öğretmenlerimize ve destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT