EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-04-2023 19:06   Güncelleme : 26-04-2023 19:16

VB. Atatürk Ortaokulunda Düzenlenen 23 Nisan Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü..

VB. Atatürk Ortaokulunda Düzenlenen 23 Nisan Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü..

Vakıfbank Atatürk Ortaokulu’nda bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Okulun bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Belediye Meclis üyesi Hatice Bozkurt, Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri, Okul Aile Birliği  öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç öğrencilere Futbol ve Basketbol topları hediye ederek, okulun ihtiyaçları konusunda da destek sözü verdi.

Öğrencilerin günler öncesinden hazırlandıkları gösterileri ve oyunları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Okul Müdürü Mehmet Satar Vakıfbank Atatürk Ortaokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımıza Katılan Kaymakamımız Sayın Bilal Bozdemir’e, Belediye Başkanımız Sayın Hidayet Kılınç’a, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlyas Mercan’a, Meclis üyemiz Sn. Hatice Bozkurt’a, şube müdürlerimize, okul müdürlerimize, Okul Aile Birliğimize ve değerli Velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca çocuklarımıza çeşitli toplar hediye eden ve okulumuzun eksikleri konusunda anında destek sözünü veren Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Kaymakamımıza minnettarız. Bu organizasyonu düzenleyen, emek veren öğretmen kadromuza, yardımcı personelimize ve çocuklarımıza diyorum ki!  İyiki varsınız.” Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT